(Archieffoto: Shutterstock)
(Archieffoto: Shutterstock)

Poll: kan nieuwe college met schone lei beginnen?

Politiek

ALMERE - Naar verwachting wordt volgende week het nieuwe college gepresenteerd. Almere krijgt zeven nieuwe wethouders. In hoeverre gunnen Almeerders de nieuwe ploeg een eerlijke kans om met een schone lei te beginnen? Laat het weten via onze poll.

Het gemopper op social media is vaak niet van de lucht. Er wordt geklaagd over bomenkap, woningnood, bezuinigingen en veel andere dingen. Maar er zijn de afgelopen vier jaar ook bijzondere zaken gerealiseerd: het groot onderhoud, de opknapbeurt van de Havenkom en financieel staat Almere er ontzettend goed voor.

Floriade

Natuurlijk is ook de Floriade een splijtzwam. De meningen lopen sterk uiteen. Door het tegenvallende bezoekersaantal stapte twee weken geleden het voltallige college op. Naar het zich laat aanzien keren vier van huidige wethouders terug. Geeft u deze nieuwe ploeg van VVD, D66, Leefbaar Almere, SP, Partij voor de Dieren, CDA en Chistenunie een eerlijke kans. Kunnen ze met een schone lei beginnen, of juist niet? Laat het weten via deze poll.

POLL

Het nieuwe college mag van mij met een schone lei beginnen

Ja, natuurlijk. Ze mogen zich bewijzen.

Nee, er zit teveel ‘oud zeer’

Ik geef ze het voordeel van de twijfel

Uit de krant