De Youth Fighting League wordt gehouden in het Topsportcentrum. (Foto: aangeleverd)
De Youth Fighting League wordt gehouden in het Topsportcentrum. (Foto: aangeleverd)

Youth Fighting League in Topsportcentrum

Sport

POORT - Op zondag 12 maart organiseert Fightmasters Events het jeugdevenement Youth Fighting League. Met Youth Fighting League (YFL) krijgen honderden jonge kickbokstalenten de kans om zichzelf te meten met de rest van de jeugd. 

Het beste willen halen uit zichzelf versterkt de motivatie om te blijven sporten. En omdat bij het evenement sporters uit binnen- en buitenland aanwezig zijn, is het voor alle deelnemers een kans om gelijkgestemde leeftijdsgenoten uit andere landen te ontmoeten. Daarnaast biedt dit toernooi talentvolle jonge kickboksers een podium om zichzelf te presenteren en exposure te creëren. Meedoen aan dit toernooi kan dan ook een opstap betekenen naar een professionele sportcarrière. 

Uitlaatklep

Kickboksen is voor veel jongeren een belangrijke uitlaatklep. Deze sport vergroot niet alleen het zelfvertrouwen, maar vraagt ook om discipline, respect en doorzettingsvermogen. Jongeren die kickboksen werken aan hun sociale vaardigheden en op meerdere manieren aan hun conditie: ze worden zowel fysiek als mentaal krachtiger. Ze leren omgaan met hun emoties, met winnen en verliezen. Ze ontdekken hoe ze kunnen incasseren, dat ze veerkrachtig zijn. Vaardigheden waar ze ook in het dagelijks leven mee verder kunnen – en die ze soms zelfs op het rechte pad houden.

Ga voor tickets en meer informatie naar www.youthfightingleague.com

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto