Afbeelding

Almeerse zanger Ruben Anthony pakt concertreeks weer op

Uit

HAVEN – Na een lange ‘coronastilte’ pakt de Almeerse zanger Ruben Anthony zijn langverwachte concertreeks weer op. Zijn eerste show heet ‘A concert for you’ en vindt op 15 december plaats in Corrosia Theater, Expo & Film in Almere Haven.

“Eindelijk kunnen we weer. Ik heb bijna twee jaar moeten wachten om weer een goed concert te kunnen geven”, vertelt de zanger. “Ik heb wel getwijfeld of het zin had om dit te doen in deze onzekere tijd, maar het antwoord is een hele harde ‘Ja!’. Het kan, het mag en ik wil gewoon door. Dit concert is voor alle fans die zo lang hebben gewacht.” Ruben Anthony neemt ook enkele muzikale vrienden mee om er een muzikaal feestje van te maken in Corrosia.

Tickets voor stichting Freecycling

Daarnaast wil de Almeerder ook iets doen voor mensen die het minder breed hebben. “Ik geef veertig concertkaarten weg aan mensen die zijn aangesloten bij de stichting Freecycling Almere. Zo kunnen zij ook genieten van een ontspannen avondje uit.”

Freecycling ondersteunt mensen die financieel niet in staat zijn om in hun primaire levensbehoeften te voorzien. De stichting biedt onder andere kleding, goederen, huisraad en diensten aan. “Door een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die hiermee geholpen kunnen worden, willen wij de samenleving bewust maken van het belang van participeren. Ons uitgangspunt hierbij is: wat je weggeeft krijg je terug”, aldus de stichting. Kijk voor meer informatie op www.stichtingfreecycling.nl

‘A concert for you’ van Ruben Anthony vindt op woensdag 15 december van 20.00 tot 22.00 uur plaats in theater Corrosia aan de Markt in Haven. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/RALIVE.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto