Scène uit Les Intranquilles (Foto: Corrosia)
Scène uit Les Intranquilles (Foto: Corrosia)

Almeerders kiezen de Film op de Markt

Uit

HAVEN CENTRUM - Film op de Markt is terug. Want de zomer is niet compleet zonder een mooie film op de Markt in Haven. En Almeerders stemmen zelf welke film ze willen zien.

Iedereen kan zaterdag 27 augustus een klapstoeltje en een drankje meenemen om de film gratis te bekijken. Het bijzondere is dat Almeerders zelf bepalen welke film er om 19.30 uur vertoond gaat worden. Tot en met 31 juli kan er gestemd worden op één van de volgende films: 

The Worst Person in the World (Joachim Trier, 2021)
Summer of Soul (Amir ‘Questlove’ Thompson, 2021)
Druk (Thomas Vinterberg, 2020)
Amélie – 20th anniversary (Jean-Pierre Jeunet, 2001)  

Een korte beschrijving van de films is te vinden op de website van Corrosia, Theater, Film en Expo. Daar staat ook de link waarmee een stem kan worden uitgebracht op één van de films. Maandag 1 augustus wordt bekend gemaakt welke film er ‘gewonnen’ heeft. En vanaf dan is het hopen op mooi weer op 27 augustus.

Filmzomer

De filmzomer is in volle gang, met deze week een doorvoeld drama over liefde die stand moet houden ook als het tegen zit. Want het leven is gewoon niet altijd leuk.  Op vrijdag 22 juli, om 11.00 en 20.00 uur, staat Les Intranquilles op het programma. Deze film gaat over Leila en Damien die zielsveel van elkaar houden, maar zien dat hun gezinsleven heftig op de proef wordt gesteld door de mentale problemen van Damien. In een tijd waarin we pas net zijn begonnen om psychische problemen bespreekbaar te maken is dit een aangrijpende film over de impact van een mentale stoornis op een hele familie. 

Broodje Film

Om 11 uur kan gebruik worden gemaakt van het ‘Broodje Film’ arrangement: film en een heerlijke lunch in het café. Om 20.00 uur krijgen aanwezigen voor of na de film een gratis drankje. De echte filmliefhebber kan de hele zomer voor slechts 25 euro bij Corrosia onbeperkt naar de film bij Corrosia.
Op www.corrosia.nl is meer informatie te vinden.

Uit de krant