Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Goede Rede Klassiek op zondag in Kunstlinie

Uitgaan

STAD – Goede Rede Concerten gaat samenwerken met Kunstlinie. Naast de vertrouwde concerten in de kerk van Haven wordt vanaf april ook elke laatste zondag van de maand een klassiek concert gegeven in Kunstlinie.

“Wij kunnen op zondag in Goede Rede geen concerten organiseren. Kunstlinie wil graag activiteiten, ook op zondag. Vandaar deze samenwerking”, vertelt Wilma Hartsuiker van Goede Rede Concerten. “Onder de noemer Goede Rede Klassiek zijn wij gestart met het organiseren van een serie concerten op de laatste zondagmiddag van de maand. Het idee is: lekker ontspannen naar mooie klassieke muziek luisteren in Kunstlinie, in cafésetting met zicht op het Weerwater.” Vanwege corona vinden de concerten eerst plaats in de Kleine Zaal, waar meer ruimte is.

“We zijn als Goede Rede Concerten overigens bezig met meer samenwerkingen, én met de overvolle concertagenda 2021-2022 in Goede Rede, mede door alle herplaatsingen. Deze week beslissen wij over de geplande evenementen in april en mei: Piano Days, KamermuziekDag en Festival Musique! 2021. We kunnen indien nodig nog een beetje verschuiven naar eind juni en begin juli.”

In Kunstlinie zijn de Goede Rede Klassiek-concerten gepland op 25 april, 30 mei en 27 juni, naar keuze om 14.00 en 16.00 uur. Entree 15 euro. Meer informatie en kaartverkoop via Kunstlinie.nl. Kijk voor meer informatie ook op www.goederedeconcerten.nl.

Het Ardemus Quartet staat zondagmiddag 25 april gepland in Kunstlinie. (Foto: Medina Resic)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto