Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Kroost Kinderkunstvakantie in Corrosia

Uitgaan

HAVEN - Het wordt een beestachtige bende bij Corrosia tijdens de herfstvakantie. Met een workshop Maak je eigen fursona, gratis speurtochten door de harige expo, theater over het verschil tussen echt en nep en vrolijke dierenfilms.

Woensdag 14 oktober / 11.00 & 13.00 uur:

Maak je eigen fursona. Helemaal in thema van de expositie Cracks of Deviancy bedenken en knutselen kinderen hun eigen dierenkarakter. Net als de fursona’s die te zien zijn in de kunstwerken van Valentina Gal. Gratis toegankelijk (6+), online reserveren.

Donderdag 15 oktober en zaterdag 17 oktober / 13.00 uur:

Speurtocht voor alle leeftijden door expositie Cracks of Deviancy. Kun je kijken met je oren? Kun je ruiken met je ogen? Kinderen kunnen de expositie ruiken en voelen. Gratis toegankelijk, online reserveren.

Donderdag 15 oktober / 19.30 uur:

De zAAk A speelt de try-out van de voorstelling Wie JIJ dAn wel niet bent (10+). Wat is echt en wat is nep? Is degene die je ziet wel écht die persoon? Neem prinses Amalia. Kennen we haar, of denken we dat maar? Een uurtje ontregelend denk-spektakel voor jong en oud. Kaarten kosten 5 euro.

Vrijdag 16 oktober / 20.00 uur:

De film Dumbo (12+) vertelt het verhaal van het bekende vliegende olifantje in een modern jasje. Tim Burton verwerkte het sprookje naar aandoenlijke live-action versie. Kaarten kosten 7 euro.

Zondag 18 oktober / 11.00 uur:

‘De grote boze vos en andere verhalen’ is een film voor alle leeftijden. Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Kaarten kosten 3 euro.

Meer informatie en reserveren via www.corrosia.nl.

Kinderen kunnen onder andere de beestachtige expositie met fursana’s van Valentina Gal ontdekken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto