De nieuwe website van kijknaarhuizen.nl.
De nieuwe website van kijknaarhuizen.nl.

Verkoop je huis zonder moeite

Partnerbijdrage

ALMERE – De huizenmarkt en de makelaars vormen nog steeds een vrij traditionele markt. Kijknaarhuizen.nl wil hier verandering in aanbrengen en met een nieuw concept de markt flink opschudden. Het nieuwe platform is deze week in Almere van start gegaan en de eerste woning staat nu te koop op de fraaie nieuwe website.

Advertorial: Nieuw initiatief wil de markt opschudden 

Volledig pakket onder de €1.000

Kijknaarhuizen.nl werkt uitsluitend met topmakelaars die zijn aangesloten bij een brancheorganisatie zoals NVM, VBO, Vastgoedpro of VastgoedCert. Het is de bedoeling dat dit een landelijk netwerk wordt van meer dan honderd makelaars. Er wordt gewerkt met een Basis Full Service pakket, waarbij een verkoper zijn woning kan verkopen voor slechts €999. En full service is dan ook echt de complete dienstverlening, met plaatsing op Funda, professioneel fotomateriaal en plattegronden, maar ook inclusief alle bezichtigingen!

Biedlogboek

Bij kijknaarhuizen.nl heeft enerzijds de verkoper maximale flexibiliteit in het biedproces, dus woningen kunnen te koop worden aangeboden op basis van open of gesloten biedingen en met of zonder einddatum. Anderzijds streeft kijknaarhuizen.nl naar zoveel mogelijk transparantie voor de koper. In geval van een open proces (vergelijkbaar met een veiling) zijn de biedingen al direct zichtbaar op de website. En anders, in geval van een gesloten biedproces, kan een overzicht van de gedane biedingen conform de wettelijke vereisten achteraf worden opgevraagd middels een uitdraai uit het biedlogboek.

Kosten koper versus vrij op naam

Bij kijknaarhuizen.nl is de ‘kosten koper’ prijs altijd opgebouwd uit de netto opbrengst voor de verkoper plus de transactie- en afhandelingskosten. Zo weet de verkoper altijd direct wat hij/zij aan de verkoop overhoudt. Voor de koper is het vaak mogelijk om ook de overdrachtsbelasting mee te nemen in de aankoopprijs, dus aankoop vrij op naam. In dat geval heeft de koper mogelijk minder eigen geld nodig of blijft er meer geld over voor inrichting/verbouwing. Belangrijk is wel dat de aankoopprijs lager is dan de taxatiewaarde en dat ook de hypotheekverstrekker akkoord gaat.

Extra zekerheden voor €100,- extra

Ter introductie heeft kijknaarhuizen.nl een pakket met extra zekerheden, zoals geen intrekkingskosten na drie maanden, extra marketing na zes maanden en een geld-terug-garantie indien de woning niet verkocht is binnen twaalf maanden.

Kijknaarhuizen.nl is goed bereikbaar met een deskundige en klantvriendelijke helpdesk, via info@kijknaarhuizen.nl of op telefoonnummer (085) 080 10 60.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto