Afbeelding

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting?

Partnerbijdrage

Zie je het al voor je? Iedere ochtend start je de dag met een kopje koffie in de zon in de loungeset? De kids kunnen urenlang spelen en ravotten in de perfect aangelegde zandbak. En in het weekend is jouw tuin hét adres voor de leukste etentjes met vrienden of met familie. Je doet er in alle gevallen maar al te graag alles aan om de inrichting van de tuin zo goed mogelijk aan te pakken. Om je hier alvast mee op weg te helpen, hebben we een paar populaire trends voor de inrichting van de tuin alvast voor je op een rijtje gezet.

Ga voor een romantische en Mediterrane sfeer

Een van de meest gewilde trends van dit moment is de romantische en Mediterrane sfeer. Niets is zo fijn dan een tuin vol bloemen en planten en natuurlijk met de mooiste meubels. Kies bijvoorbeeld voor de mooiste pergola voor in de tuin en breng kleur zoals terracotta en andere aardetinten aan in de tuin. Het zorgt meteen voor een knus en gezellig plekje waar je maar al te graag wilt gaan vertoeven. Maak je tuin helemaal compleet met een gezellige bistro-set of een relaxte bank en het is dé plek waar je iedere dag heerlijk tot rust kunt komen.

Een strakke en minimalistische uitstraling blijft nog steeds erg geliefd

Maar je kunt natuurlijk ook een compleet andere richting inslaan. Zo is een strakke en minimalistische uitstraling bijvoorbeeld nog steeds erg populair. Je herkent deze stijl bijvoorbeeld aan het gebruik van grijze tuintegels, minimalistisch meubilair en het gebruik van een paar praktische woonaccessoires. Denk daarbij aan wijnrekken voor het inrichten van een gezellig hoekje in de tuin.

Je kunt de nodige inspiratie voor de nieuwe tuin van je dromen alvast online opdoen

Kun je eigenlijk niet wachten om je tuin op korte termijn een keer goed onder handen te nemen? Je zorgt voor een eigentijdse uitstraling en de tuin sluit natuurlijk helemaal aan op je eigen smaak en stijl. Kies er een keer voor om alvast wat inspiratie online op te gaan doen. Of breng een keer een bezoek aan een tuinwinkel en laat je vrijblijvend adviseren door een specialist. Zo kun je ook weer net even wat gerichter een keuze maken voor de perfecte indeling van je eigen tuin. Wanneer ga jij aan de slag om de nieuwste trends te integreren in je eigen tuin?

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto