Het team van Caravancentrum Waterland staat voor u klaar. (Foto: aangeleverd)
Het team van Caravancentrum Waterland staat voor u klaar. (Foto: aangeleverd)

Bekijk bij Caravancentrum Waterland alle kampeermogelijkheden

Partnerbijdrage

Advertorial

PURMEREND - Familiebedrijf Caravancentrum Waterland bevindt zich op het industrieterrein de Baanstee aan de rand van Purmerend. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur en binnen krijgt de klant een gedegen en eerlijk advies. Eigenaar Jan van Zon en zijn team laten graag de diverse mogelijkheden om zorgeloos te kamperen zien.

In de showroom staan naast de nieuwste modellen van de caravanmerken Hobby & Fendt ook de nieuwe mini-caravans Caretta voor u uitgestald. Op de eerste etage van het mooie pand staan naast een voortentenshow ook de nieuwe modellen vouwwagens van Alpenkreuzer, onderscheidend en functioneel.

Daarnaast zijn er altijd ruim 150 occassions van de vele merken beschikbaar. Deze vindt u zowel op de 1e etage als op het buitenterrein. U kunt dus eenvoudig vergelijken en het team staat voor u klaar om de verschillen toe te lichten. 

Zo is er voor iedere kampeerder wat wils, van basic tot luxe. Of u nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint. Ook voor de liefhebbers van rondreizen en voor de lange-verblijf-vakantieganger is er een kampeermiddel te vinden. Met een camper kan er comfortabel worden rondgetrokken. Bekijk bijvoorbeeld de Hobby Optima de Luxe met een elegant buitendesign en modern interieur. Onze technische experts staan tijdens de huisshow voor u klaar voor een persoonlijk advies over extra accessoires als een mover, schotel en/of airco.

Huisshow van 19 t/m 29 oktober 

Neem dus gerust de tijd voor een bezoek aan Caravancentrum Waterland, want naast de showroom is er de ruime winkel met kampeeraccessoires en leuke lifestyle producten. Van praktische zaken als caravanspiegels en -sloten tot kleurrijk servies en stevige stoelen. Tijdens de huisshow van 19 t/m 29 oktober zijn er extra spectaculaire aanbiedingen. 

Meer informatie: www.caravancentrumwaterland.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto