De grote verkiezingsdebatten zijn achter de rug, woensdag is het jongerendebat (Foto: aangeleverd)
De grote verkiezingsdebatten zijn achter de rug, woensdag is het jongerendebat (Foto: aangeleverd)

Jongerendebat op 2 maart

Politiek

ALMERE - De Flevolandse afdelingen van het CDJA en de JOVD organiseren op 2 maart een verkiezingsdebat voor jongeren in een zaal van het stadhuis. JOVD en CDJA hadden elf partijen uitgenodigd. PVV, CDA, PvdD, GroenLinks, CU, VVD, SP en PvdA doen mee. Het debat begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Tijdens deze avond zullen de partijen met elkaar in debat gaan over stellingen die in het belang zijn voor jongeren. Voorafgaand aan het debat kunnen jongeren hun persoonlijke vraag aan de sprekers doorsturen en is er ruimte om deze vragen te beantwoorden.
“Het doel achter deze avond is vooral om de politiek dichter bij de Flevolandse jongeren te brengen”, verteld Willemijn Vink, voorzitter van de JOVD Flevoland.
Daarnaast vertelt Elise Hordijk voorzitter van CDJA Flevoland: “ook is het doel dat lokale partijen met elkaar in debat gaan over stellingen die juist voor deze doelgroep van belang is.” Stemmen is namelijk heel erg belangrijk, júist voor jongeren. Wij gaan ze helpen deze stem uit te brengen op de partij die aansluit bij de jongeren. Lekker laagdrempelig, heel makkelijk en zonder veel moeite.”


Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto