Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Voorstelling Desperado week langer te zien op de Kemphaan

Uit

ALMERE - De voorstelling ‘Desperado’ van de Almeerse theatergroep Suburbia is verlengd tot en met zondag 18 juli. De locatievoorstelling zal dus een week langer te zien zijn bij de stadsboerderij op de Kemphaan.

“Eindelijk mag het publiek weer naar het theater. Er is een enorme honger naar een avondje uit en dat hebben we gemerkt”, vertelt Jos van Hulst, zakelijk leider van Suburbia. “Maar door het beperkte aantal toegestane bezoekers is er niet voor iedereen elke avond ple. Met de aankomende versoepelingen blijven wij nog wel de anderhalve meter handhaven. Hierdoor kunnen we niet voor méér bezoekers spelen. We zijn daarom blij dat we er wél een week aan vast kunnen knopen. Zo krijgen zoveel mogelijk mensen de kans om ‘Desperado’ te zien.”

Cowboys in de polder

‘Desperado’ is geschreven door het duo Kas & de Wolf en gaat over vier cowboys in de polder. Acteurs Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra spelen vier vrienden die elke zatermiddag samenkomen in hun clubhonk. Ze verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Maar in het dagelijkse leven voelen zij zich onbegrepen en tekortgedaan, op hun werk en door hun vrouwen.

‘Desperado’ is nog te zien tot en met 18 juli. Elke zaterdagavond om 19.30 uur geeft danslerares Silvia Servais een line dance workshop aan bezoekers om alvast in de sfeer te komen (wel graag vooraf reserveren). Ga voor kaarten naar www.theatergroepsuburbia.nl.

(Foto: Bart Grietens)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto