Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Suburbia speelt extra voorstellingen ‘Een Goed Jaar’ in Almere

Uitgaan

ALMERE - De theatertournee van Een Goed Jaar is uitgebreid met extra voorstellingen in Almere, de thuisbasis van theatergroep Suburbia. In samenwerking met Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) zijn extra voorstelligen geboekt op 7 en 8 november om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de vraag van het publiek.

“We zijn blij dat we kunnen doorspelen. Almere moet blijven doordraaien en elders in het land willen we ook in de theaters blijven spelen. Ook voor 30 bezoekers,” aldus zakelijk leider Jos van Hulst.

Een Goed Jaar is de nieuwe voorstelling van Theatergroep Suburbia, geschreven door Peer Wittenbols en geregisseerd door Rob Ligthert. Een Goed Jaar gaat over een hecht gezin in turbulente tijden. Het gezin wordt gespeeld door Anneke Blok, Paul R. Kooij en zijn twee echte kinderen; Kaatje Kooij en Piet Kooij.

De theatertournee is nog te zien tot en met 19 december in de theaters die open blijven. Ga voor meer informatie over de voorstelling en de actuele speellijst op de website www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/een-goed-jaar. Wijzigingen in de speellijst onder voorbehoud.

(Scènefoto: Bart Grietens)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto