Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Cowboys oefenen linedance op Stadhuisplein

Uit

STAD - Het winkelend publiek werd dondermiddag verrast door dansende cowboys op het Stadhuisplein. Acteurs van theatergroep Suburbia waren in de buitenlucht aan het oefenen voor de nieuwe zomervoorstelling Desperado. Danslerares Silvia Servais leerde de mannen de fijne kneepjes van het linedancen.

De voorstelling Desperado wordt van donderdag 3 juni tot en met zondag 11 juli gespeeld in de buitenlucht op stadslandgoed De Kemphaan. Acteurs Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra spelen vier vrienden die elke zatermiddag samenkomen in hun clubhonk. Ze verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Maar in het dagelijkse leven voelen zij zich onbegrepen en tekortgedaan, op hun werk en door hun vrouwen.

Linedance workshops

“Tijdens de speelperiode bieden we elke zaterdagavond aan onze bezoekers een gratis line dance workshop aan, die ook wordt gegeven door Silvia Servais. Deze repetitie was alvast een voorproefje”, vertelt Nana Jongerden van Suburbia.

Almeerse traditie

De zomervoorstellingen van Theatergroep Suburbia op Stadslandgoed De Kemphaan zijn na zestien jaar uitgegroeid tot een ware Almeerse traditie. Vanwege de coronapandemie moest de nieuwe voorstelling vorig jaar worden geannuleerd, maar het lang verwachte ‘Desperado’ wordt dit jaar alsnog - volledig coronoproof - gespeeld.

Vanwege het tempo van de aangekondigde versoepelingen is de verwachting dat de eerste voorstelling volgens planning op 3 juni gespeeld kan worden. Meer informatie en kaartverkoop via www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.

Afbeelding
Afbeelding
Woning Oldewierde gesloten na vondst drugs en wapens Algemeen 15 uur geleden
Centrum Haven. (Archieffoto: Rien Moolhuizen)
Miljoenen van Rijk voor verduurzaming huizen en een veiliger centrum Haven Algemeen 15 mei, 14:16
Koning Willem-Alexander. (Archieffoto: Paul Tolenaar)
Koning opent nieuwe locatie technologiebedrijf Aalberts in Almere Algemeen 15 mei, 13:51

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto