TOP Theaterproducties gaat weer op volle kracht vooruit. (Foto: aangeleverd)
TOP Theaterproducties gaat weer op volle kracht vooruit. (Foto: aangeleverd) B.J. Floor | AirOnline.nl

Nieuwe projecten en audities bij TOP Theaterproducties

Uit

ALMERE - TOP Theaterproducties mag weer repeteren en vat meteen de koe bij de horens. “We gaan met volle kracht vooruit”, aldus Sabine en Dick Schaar. “De komende maanden staan er verschillende voorstellingen op het programma en we zoeken weer enthousiaste en goede zangers, spelers en tapdansers voor diverse projecten.” 

Het gaat om het ensemble en solisten voor de nieuwe projecten ‘De Voorjaarsshow’ en ‘Weet U Nog Wel…? Repertoire groep’. Van solisten wordt een gevorderd niveau verwacht. Audities zijn op zondag 7 februari (en eventueel zaterdag 6 februari 2022).

Ook voor de klassieke programma’s ‘Grand Kaffee’ en ‘Hans & Grietje’ worden nog extra zangers gezocht. “Voor Grand Kaffee zoeken wij met spoed voor de rol van Leopold een goede zanger”, aldus Dick Schaar. “Grand Kaffee is een operette programma dat we in de periode april-juli ’22 spelen op diverse locaties van woon-zorgcentra. Voor de rol van ‘Hans’ (mezzosopraan) in Hans en Grietje zoeken wij nog een extra bezetting Dit is kleine opera die wordt aangeboden voor basisscholen om de jongste kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek, met hoogtepunten uit de opera Hänsel und Gretel van E. Humperdick. Optredens worden doordeweeks en overdag in overleg gepland.”

Voorjaarsshow

Verder staat de Voorjaarsshow op de planning. Dit wordt een nieuwe revue-achtige show samengesteld uit divers repertoire, begeleid door live orkest. Verschillende nummers worden gekozen uit onder andere eerdere shows als ‘My Fair Lady’, ‘Broadwayshow’, ‘Flevo-Land van de Toekomst’, Christmas Proms’ en ‘Annie Get Your Gun’.

Optredens Floriade

‘Weet u nog wel…? Repertoiregroep’, met repertoire uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw, bestaat uit korte theatrale programma’s die worden gespeeld op de Floriade. Het is de bedoeling deze korte programma’s daarna ook aan woon-zorginstellingen aan te bieden. 

Tapdansers

Tot slot worden voor de te vormen ‘Swingtime’ Tap groep goede tapdansers gezocht. Deze groep gaat aan het werk met choreografieën voor toekomstige shows en optredens (enkele op de Floriade). De tapdansers worden tijdens het instuderen op niveau gesplitst. 

Meer informatie en aanmelding via administratie@topalmere.nl of website www.topalmere.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto