Het Delta Piano Trio speelt in Casa Casla. (Foto: Sarah Wijzenbeek)
Het Delta Piano Trio speelt in Casa Casla. (Foto: Sarah Wijzenbeek)

Casa Casla nieuwe locatie Goede Rede Concerten

Uit

STAD CENTRUM - Op zondag 24 april komt het Delta Piano Trio spelen bij Goede Rede Concerten. Dit keer niet in de kerk in Almere Haven maar op een nieuwe locatie: Casa Casla aan het Weerwater. Op het programma staat werk van Beethoven, Mansurian en Ravel. 

Het jonge ensemble bestaat uit violist Gerard Spronk, celliste Irene Enzlin en pianiste Vera Kooper. Zij ontmoetten elkaar tijdens de studie in Salzburg, Oostenrijk. Sinds 2013 vormen ze een muzikaal trio dat kamermuziek als vorm van communicatie benadert. Het Delta Piano Trio werkt aan hun eigen pad binnen de muziek en zij spelen daarbij een zeer gevarieerd repertoire. Ze staan bekend om hun energie en enthousiasme en de bereidheid om dieper in de muziek te duiken dan vanzelfsprekend is. In 2020 won het ensemble de prestigieuze Anton Kersjesprijs en tijdens het concert ‘Anime’ op 24 april spelen zij werk van Beethoven, Mansurian en Ravel.

Nieuwe locatie: Casa Casla

Goede Rede Concerten programmeert dit concert op een nieuwe locatie. Casa Casla is een ontmoetingscentrum aan het Weerwater waar ruimte is voor cultuur, debatten, podiumkunst maar ook vergaderingen. Het gebouw bevat een vierkante, glazen uitbouw die mooi uitzicht biedt op Almere. 

Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto