Dianto Reed Quintet. (Foto; Bart Bomhof)
Dianto Reed Quintet. (Foto; Bart Bomhof)

Vol progrogramma Goede Rede Concerten

Uit

HAVEN - Goede Rede Concerten heeft na het advies van het Outbreak Management Team (OMT)  goede hoop dat de cultuursector weer open mag en heeft zin in een nieuw concertjaar. De website is tot en met juni gevuld met een gevarieerd programma aan klassieke concerten. Niet alleen in de kerk in Haven, maar ook bij Kunstlinie en in de loop van het jaar op meerdere locaties in de stad. 

De eerste concerten vinden - als de maatregelen het toelaten - eind januari plaats. Vrijdag 28 januari komt The Royal Wind Music met 11 internationale musici op verschillende renaissanceblokfluiten naar Almere. Ze zijn gespecialiseerd in muziek uit de gouden eeuw van de polyfonie. In hun programma ‘De Sinaasappelhof’ spelen zij muziek van onder andere Francisco Guerrero, Alonso Lobo en Juan Vásquez.

Zondag 30 januari om 14.00 uur speelt het Dianto Reed Quintet in Kunstlinie ‘Theatrale muziek’. Deze vijf rietblazers van het Conservatorium van Amsterdam brengen een nieuw concertconcept om het traditionele kamermuziekconcert interactiever te maken. Er is geen vast programma, maar het repertoire is gebaseerd op het werk van Ton ter Doest, Robert Schumann, Julio Medaglia en Paquito D’Rivera.

Reserveren: www.goederedeconcerten.nl of 06-80140467. Mochten de concerten in januari toch niet door kunnen gaan, dan worden deze verplaatst en blijven tickets geldig.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto