De vrouw woonde aan het Zuidwoldepad (Foto: HV Almere)
De vrouw woonde aan het Zuidwoldepad (Foto: HV Almere)

Vrouw (77) vermoedelijk door misdrijf omgekomen

112

STEDENWIJK -  in een woning aan het Zuidwoldepad in Stedenwijk trof de politie afgelopen zaterdag het stoffelijk overschot aan van een 77-jarige vrouw. Uit onderzoek is nu gebleken dat er aanwijzingen zijn van een misdrijf. Het onderzoek naar de toedracht van haar overlijden loopt en de recherche is op zoek naar getuigen.

Toen de zoon van het slachtoffer haar die zaterdag aan het einde van de middag niet kon bereiken, vroeg hij een kennis en buurman om poolshoogte te nemen. Zij troffen de overleden vrouw aan in haar woning. Een doodsoorzaak kon niet direct worden vastgesteld. Omstandigheden in de woning en de uitkomsten van een gerechtelijke sectie geven een sterke indicatie dat sprake kan zijn van een misdrijf. Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) is ingesteld en doet onderzoek naar de exacte doodsoorzaak.

Hulp

De politie vraagt hulp van mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord dat kan helpen in dit onderzoek. Bijvoorbeeld op de dag zelf, of de dagen ervoor. Alle informatie kan van belang zijn en is welkom.  Elk detail kan belangrijk zijn en bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf. 

Bel met 0900-8844, liever anoniem informatie delen? Bel dan met 0800-7000.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto