Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Ruben Anthony geeft zich bloot met nieuwe single: Quiet Alone

Uit

ALMERE – Met zijn nieuwe single Quiet Alone wil de Almeerse zanger Ruben Anthony een hart onder de riem steken bij mensen die zich eenzaam voelen. Zelf kent de zanger dit gevoel maar al te goed.

“Ik ken echt wel veel mensen, maar toch zat ik de laatste maanden vaak thuis en voelde ik mij eenzaam. Toch durfde ik niemand te bellen en raakte ik steeds meer geïsoleerd.”

Het lied Quiet Alone schreef Anthony al twee jaar geleden, maar is super actueel vanwege de coronamaatregelen. “Avonden heb ik op de bank gezeten en me ellendig gevoeld. Ik kon niet optreden, niet naar een restaurant en het werd lastiger om met vrienden af te spreken. Ik schaamde mij voor mijn gevoelens waardoor ik er niet over praatte. Voorzichtig ben ik toch mijn gevoelens gaan delen en kwam ik erachter dat heel veel mensen met datzelfde gevoel worstelen. Ik besefte dat ik niet alleen was en dat ook al deze mensen niet alleen waren.”

Bloot

De opnames van de videoclip voor Quiet Alone waren een ervaring op zich. “We hebben gewoon bij mij in de woonkamer gefilmd. Ik had naast mijn eigen verhaal ook een paar mensen uitgenodigd. Het zijn dus geen acteurs of figuranten die in de clip te zien zijn, maar mensen zonder make-up: puur en natuurlijk, zoals ik zelf ook ben. Vooraf had ik niemand verteld wat de bedoeling was.”

De aanwezigen moesten voor de clip terugdenken aan een kwetsbaar moment in hun eigen leven. “Het was indrukwekkend te zien hoe iedereen zich bloot gaf en hun verhaal zonder woorden vertelden. Ik kan niet wachten op het resultaat met de wereld te delen.”

Quiet Alone is vanaf 19 november op alle streaming services als Spotify, iTunes en YouTube te beluisteren en te zien.

Meer info:

www.rubenanthonymusic.com

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto