Almere Poort krijgt eigen zomerkermis

Algemeen

POORT - Van woensdag 14 tot en met zondag 18 augustus is er voor het eerst een kermis in Almere Poort, op het terrein aan de Europalaan. Daarmee komt het totaal aantal kermissen in Almere dit jaar op vijf.


Kom dus ook voor de Aqua Blasta, test je rijkunsten in de autoscooter of maak een ritje in de American Wipp. Of haal je hart op bij de Lucky Duck. Maar ook voor zoete suikerspinnen of oliebollen ben je op de kermis in Almere Poort natuurlijk aan het juiste adres.
Om een bezoek aan de kermis voor iedereen nóg aantrekkelijker te maken kost een ritmuntje op woensdag 14 augustus slechts 0,50 euro per stuk. Deze speciale munten zijn van 7 tot en met 13 augustus verkrijgbaar bij VVV Almere aan De Diagonaal 199 in Almere Centrum, naast Bakker Bart en tegenover bioscoop Utopolis.
Op woensdag 14 augustus zijn deze munten alleen nog te koop op het kermisterrein. Maar er is nog meer voordeel: op vrijdag 16 augustus is een groot aantal attracties voor slechts 1 euro toegankelijk tijdens de eurodag.
Openingstijden: woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 23.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.almeersekermis.nl.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto