Eat & Jam in de Voetnoot tijdens NL Doet. (Foto: aangeleverd)
Eat & Jam in de Voetnoot tijdens NL Doet. (Foto: aangeleverd)

Geslaagde Eat & Jam: ‘Muziek en eten zorgen voor verbinding’

Algemeen

ALMERE - Muziek en eten zorgen voor verbinding, dat bleek eens te meer tijdens de geslaagde Eat & Jam die VVFlex zaterdag had georganiseerd in gebouw De Voetnoot aan het Stadhuisplein. 

Iedereen was welkom, maar Almeerders die zich in een sociaal isolement of een kwetsbare positie bevinden waren in het bijzonder uitgenodigd om deze dag samen met anderen op gezellige, culinaire en muzikale wijze door te brengen. “Deze dag was erg geslaagd. Mensen van alle leeftijden, achtergronden, culturen en verschillende doelgroepen zijn langsgekomen”, vertelt Vanessa Veldhuis namens VVFLEX. “Er werd samen muziek gemaakt en er werd gezellig samen gegeten. Verspreid over de dag waren er diverse jamsessies, waarbij ook mooie samenvoegsels en fusions van muziekstijlen ontstonden, zoals hindi of koerdische muziek gecombineerd met hardrock gitaar. Dat bewijst dat muziek echt verbindt.” 

VVFLEX

VVFLEX is een afkorting die staat voor Verscheidenheid, Veelzijdigheid en Flexibiliteit in kunst, cultuur en mensen. Vanuit deze visie richt de cultureel-maatschappelijke organisatie zich op talentontwikkeling, groei, professionalisering en zichtbaar maken van talenten en opkomende artiesten. 

NL Doet

De Eat & Jam was georganiseerd in het kader van NL Doet. In het hele land hebben duizenden mensen afgelopen weekend de handen uit de mouwen gestoken tijdens deze jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Ook in Almere vonden tal van activiteiten plaats.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto