Windesheimstudenten aan het roer in Kunstlinie. (Foto: aangeleverd)
Windesheimstudenten aan het roer in Kunstlinie. (Foto: aangeleverd)

Windesheimers aan het roer bij Ontwerperscafé

Uit

ALMERE - De tweede editie van het Ontwerperscafé in Kunstlinie op zondag 18 juni is meteen een speciale: het Ontwerperscafé X Windesheim. Kunstlinie draagt het roer volledig over aan Windesheimers, waarbij de studenten van Hogeschool Windesheim volledig de leiding krijgen en alle onderwerpen binnen het domein Architectuur & Design mogen bepalen.

“Als je actueel en relevant wilt blijven, moet je soms het roer uit handen durven geven. Door dat nu met het Ontwerperscafé te doen, weet ik zeker dat dat we een originele, frisse editie tegemoet gaan”, verklaart Bo Naarden, Manager Tentoonstellingen, Participatie en Collectie bij Kunstlinie.

Architectuur en design

Sky Hanse (21), Alumni Windesheim, heeft zich ook opgegeven. “Het lijkt mij enorm tof om meer mensen, en met name jongeren, in contact te brengen met de verschillende stromingen binnen architectuur en design”, aldus Sky. “We lopen elke dag langs gebouwen maar zijn gestopt met er naar te kijken en het te waarderen.”

Sessies met studenten

De komende weken zullen er in Kunstlinie diverse sessies met de studenten plaatsvinden, waarbij gekeken wordt naar de inhoud van het Ontwerperscafé X Windesheim, maar naar ook naar de setting en de programmering ervan.

Ontwerperscafé X Windesheim vindt plaats op zondag 18 juni van 16.00 tot 18.00 uur in Kunstlinie Almere aan de Esplanade. Entree: 7,50 euro. Studenten kunnen op vertoon van hun studentenpas voor 5 euro naar binnen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kunstlinie.nl/windesheim

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto