Amy Ojers met haar boek 'Mickey Het Nieuwetijdskind'.
Amy Ojers met haar boek 'Mickey Het Nieuwetijdskind'.

Almeerse brengt kinderboek uit over hooggevoeligheid

Boekentips

ALMERE – De Almeerse Amy Ojers heeft een kinderboek uitgebracht over hooggevoeligheid. ‘Mickey Het Nieuwetijdskind’ gaat over een buitengewoon gevoelig kind met een krachtig geheim. Op school worstelt ze met prikkels, maar samen met haar knuffel Rex ontdekt ze hoe ze hooggevoeligheid kan omarmen.

Het verhaal neemt kinderen en ouders mee op een reis van begrip, moed en zelfontdekking. “Mickey en Rex ontdekken de schoonheid van hooggevoeligheid en laten zien dat we allemaal unieke superhelden zijn in ons eigen verhaal”, vertelt Ojers. Haar eigen reis met hooggevoeligheid, van eenzaamheid tot een ernstige burn-out op haar twintigste, heeft geleid tot waardevolle inzichten en methoden om nieuwetijdsjongeren op een effectieve manier te begeleiden. 

De auteur is een ervaringsdeskundige die haar persoonlijke reis van zelfontdekking en herstel deelt in dit inspirerende boek. Ze biedt jonge lezers niet alleen een verhaal, maar ook een bron van begrip, empathie en de mogelijkheid om hun eigen pad van groei en veerkracht te ontdekken. “Mickey Het Nieuwetijdskind is een inspirerend avontuur dat de kracht van gevoeligheid viert en een boodschap van acceptatie en zelfliefde brengt.”

Het boek is te bestellen via Boekscout.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto