Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Arthur Japin leest voor op Oostvaarderscollege

Algemeen

BOUWMEESTERBUURT – Auteur Arthur Japin is woensdag 25 april te gaat op de literaire avond van het Oostvaarderscollege aan de Boekenweg 3. Om 19.30 uur neemt de schrijver plaats achter de sprekersgestoelte. Daarna beantwoord hij vragen van leerlingen en zal hij boeken signeren.


Ook voelen de organiserende leerlingen door middel van een scherp interview Japin aan de tand. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de leerlingen van de school. Arthur Japin is bekend van de bestsellers ‘De zwarte met het witte hart’, ‘De overgave’ en ‘Vaslav’.
In 1996 debuteerde Japin zijn verhalenbundel ‘Magonische verhalen’. Zijn debuut werd geprezen in de literaire kritiek maar Japin brak pas door bij het publiek met zijn tweede boek ‘De zwarte met het witte hart’ over de twee prinsjes. Sindsdien kwamen er steeds meer literaire werken op zijn naam te staan. Voor leerlingen van het Oostvaarders College is de avond, op vertoon van schoolpas, gratis. Leerlingen van andere scholen zijn ook van harte welkom en betalen voor een kaartje 2,50 euro, eveneens op vertoon van schoolpas. Volwassenen betalen 4,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij boekhandel selexyz in Stad of tijdens de avond aan de deur van de school.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto