De Almeerse Jaïnda tijdens de eerste editie van Flevo Jazz. Ook dit jaar staat zij weer op het programma. (Archieffoto: Almere DEZE WEEK)
De Almeerse Jaïnda tijdens de eerste editie van Flevo Jazz. Ook dit jaar staat zij weer op het programma. (Archieffoto: Almere DEZE WEEK)

Tweede editie van Flevo Jazz in Kunstlinie

Uit

STAD CENTRUM - De eerste editie van Flevo Jazz in een uitverkochte Kunstlinie was vorig jaar een groot succes. Op zaterdag 10 juni is het festival terug, met een boordevol programma vol bekende artiesten en aanstormend talent.

Kunstlinie is die dag de plek om the Soul of Jazz te ervaren. Met een drankje in de hand kan het publiek van zaal naar zaal lopen om zich te laten onderdompelen in de heerlijkste live jazz-muziek. 

Verspreid door het gebouw vinden allerlei optredens plaats. In de grote zaal klinken de big beats van Benjamin Fro en het Amsterdam Funk Orchestra. In de middenzaal zijn optredens van de Almeerse zangeres Jainda tot Kris Berry. In de kleine zaal kan worden genoten van intensive instrumentals. Daarnaast is er een clubcorner met een wijnbar, een silent DJ patio, een vinyl beurs en nog veel meer.

Er wordt muziek gedraaid door dj’s van DJ.Talents.com en er zijn optredens van diverse lokale en regionale talenten op de Talent Stage, onder de bezielende leiding van Kunstlinie’s nieuwe houseband: 036 Band.

Ga voor het volledige programma en tickets naar kunstlinie.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto