Het Collectief Stedenwijk-Zuid Groen werkt samen met de gemeente aan de ontwikkeling van het bos bij Stedenwijk (Archieffoto: aangeleverd)
Het Collectief Stedenwijk-Zuid Groen werkt samen met de gemeente aan de ontwikkeling van het bos bij Stedenwijk (Archieffoto: aangeleverd) Almere DEZE WEEK

Collectief Stedenwijk-Zuid Groen zoekt bestuurders

Algemeen

STEDENWIJK - Collectief Stedenwijk-Zuid Groen is op zoek naar betrokken bestuurders die de Stichting Collectief Stedenwijk-Zuid Groen kunnen en willen gaan dragen. Belangstellenden kunnen mailen naar collectiefstedenwijkzuidgroen@gmail.com.

Collectief Stedenwijk-Zuid Groen bestaat uit een groep actieve buurtbewoners van Stedenwijk-Zuid die actief betrokken zijn bij het wel en wee in de buurt. Of het nu om zwerfvuil, boswerkzaamheden, of kinderactiviteiten gaat, vanuit de buurthuiskamer De Veldhoek aan de Deurnestraat worden tal van activiteiten met de betrokken buurtbewoners/vrijwilligers omgezet in daden. Dit alles in harmonie en in samenspraak/overleg met de gemeente. Het collectief wordt omgezet naar een Stichting.

Vrijwilligers

Het collectief zoekt ook vrijwilligers die zich eens per twee weken of, bij speciale acties willen inzetten. Het gaat daarbij om, activiteiten in De Veldhoek, onderhoud van het aangelegde hondenspeelveldje, de schooltuintjes en het voedselbos, een groep die de sociale veiligheid in de wijk verstevigt (met onder meer een appgroep), het beheer van het spanningsveldbos en het bestrijden van de Kaukasische reuzenberenklauw.
Meer informatie: collectiefstedenwijkzuidgroen@gmail.com.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto