(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Spin for Life: spinningmarathon voor kankeronderzoek bij SportCity

Algemeen

ALMERE -  Bij SportCity Almere Randstad kan iedereen donderdag 23 maart meedoen aan de spinningmarathon Spin for Life om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. 

Stichting Fight cancer, SportCity, SLAM! en Global Media & Entertainment willen op donderdag 23 maart duizenden mensen op de fiets krijgen om op één van de 27 deelnemende SportCity clubs 1 of 2 uur te gaan spinnen op de beats van SLAM! Iedereen kan meedoen, ook mensen die geen lid zijn van SportCity. Het doel is een half miljoen euro bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar behandelingen op maat voor jongvolwassenen met kanker. Er staat inmiddels meer dan 285.000 euro op de teller. 

Aftellen vanuit studio  SLAM!

Vanaf maandag 20 maart gaat bij SLAM! het aftellen beginnen. Live vanuit de SLAM!-studio in Naarden wordt er van 20 tot en met donderdag 23 maart een fiets draaiende gehouden door diverse bekende gasten. Vanaf de SportCity club op de Wibautstraat wordt ook een livestream uitgezonden naar de 26 andere SportCity clubs. Tim Senders, die zelf zijn opa verloor aan kanker, is de host van het event en hij spint ook mee. Andere BN’ers die meedoen, zijn Dennis Warmerdam en Ralf Seuntjens. Het evenement is voor iedereen live te volgen via de radio en te zien op SLAM! TV (via Ziggo kanaal 603 en KPN kanaal 111).

Aanmoedigen

Deelnemers en bedrijven die meedoen halen donaties op in hun eigen omgeving bij familie, vrienden en collega’s. Deze supporters worden opgeroepen om op 23 maart naar SportCity Almere Randstad te komen om deelnemers aan te moedigen. Met de opgehaalde donaties wordt onderzoek gefinancierd naar behandelmethoden op maat voor jongvolwassenen. Stefanie van Rootselaar, directeur Fight cancer: “We hopen met onze 27 lokale evenementen zoveel mogelijk mensen te inspireren om mee te doen én te doneren. Kanker raakt helaas nog steeds 1 op de 3 Nederlanders, dus onderzoek is van levensbelang.”

Meer informatie over Spin for Life en inschrijven: www.fightcancer.nl/spinforlife 

Een donatie doen via een Tikkie: https://tikkie.me 

Meer informatie over het onderzoek: www.fightcancer.nlUit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto