(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Open dag zorgboerderij Weet hoe je leeft

Algemeen

BUITENVAART - Zorgboerderij Weet hoe je leeft doet zaterdag 3 juni mee aan de landelijke Zorgboeren Open Dag. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur aan de Linnaeusweg 15 in Almere Buiten (Buitenvaart).

Weet hoe je Leeft is een Zorgboerderij waar dagbesteding wordt geboden aan mensen met een verstandelijke en of psychische beperking. Daarnaast bieden zij ook buitenschoolse opvang aan kinderen/jongeren die daar vanuit jeugdzorg voor zijn geïndiceerd. Tijdens de open dag op kunnen bezoekers kennismaken met de werkplaatsen en activiteiten van Weet hoe je leeft. 

Er worden rondleidingen gegeven door de groente- en fruittuin. Er worden zelfgemaakte en geteelde producten verkocht. Voor kinderen zijn er diverse workhops en er kan worden gekeken bij de dieren die op de zorgboerderij wonen. Vanaf 13.30 uur is de Weet hoe je leeft got Talents Show. Verder zijn er diverse kramen en is ook Theehuis Tante Nel geopend voor een hapje en een drankje. Tot slot vindt er vanaf 15.00 uur een verloting plaats van een ter plekke in elkaar gezette fiets. 

Dagbesteding

Weet hoe je Leeft kan dagbesteding bieden aan zowel mensen met een PGB indicatie als aan mensen die voor Zorg in Natura kiezen. Weet hoe je Leeft is door het Zorgkantoor daartoe gecontracteerd. De zorgboerderij is aangesloten bij de Federatie van Zorg en Landbouw en voldoet aan alle kwaliteitseisen die vanuit deze federatie worden gesteld. Weet hoe je leeft is gevestigd aan de Linnaeusweg 15 in Almere Buiten (Buitenvaart). 

Kijk voor meer informatie op www.weethoejeleeft.nu

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto