Kerstmarkt bij stichting Weet Hoe Je Leeft

Algemeen

BUITENVAART – De stichting Weet Hoe Je Leeft organiseert zaterdag 12 en zondag 13 december een sfeervolle kerstmarkt waar Almeerders kennis kunnen maken met de talenten van cliënten, vrijwilligers en de Buitenvaart-buurtbewoners.


Op beide dagen kunnen bezoekers van 12.00 tot 19.00 uur genieten van eigengemaakte drankjes en hapjes, zelfgeschilderde en getimmerde kerstdecoraties, bijzondere kerstcadeaus en muzikale gastoptredens. Daarbij zijn de gasten van harte uitgenodigd om mee te zingen, te dansen, te eten en te knutselen.
Bezoekers kunnen een levende kerststal bezoeken, een kijkje nemen in het logeerverblijf van de dieren, luisteren naar de kerstverhalen bij het kampvuur en de Kerstman en Kerstvrouw begroeten.

Delen
Stichting Weet Hoe Je Leeft is een dagbesteding en leerwerk bedrijf voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze Stichting (h)erkent ieders talent en wens, en deelt graag kennis, kunde en vriendschap.
Stichting Weet Hoe Je Leeft is gevestigd aan de Linnaeusweg 15 in Almere Buiten. Parkeren kan bij of op het eigen terrein. De toegang is gratis. Meer informatie: www.weethoejeleeft.nu of www.facebook.com/weethoejeleeft

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto