Verrassende wellness dag ‘Weet hoe je leeft’

Algemeen

BUITENVAART - Zaterdag 26 september wordt er van 10.00 tot 16.00 uur op het terrein van multi-activiteitencentrum ‘Weet Hoe Je Leeft’ een wellness kennismakingsdag voor mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd.


Weet Hoe Je Leeft is een dagbesteding, tevens zorgkwekerij, voor mensen met een verstandelijke beperking en een van de activiteiten die in de kassen aan de Linnaeusweg 15 in de Buitenvaart is gevestigd. Verder is het complex de basis van onder andere ‘De Klusvlinder’, een klusteam waar mensen werken die niet gemakkelijk een werkplek vinden.
De wellness-dag is in het bijzonder voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Voor deze specifieke doelgroep geldt een kennismakingsaanbod bestaande uit een strippenkaart voor 7,50 euro, goed voor drie behandelingen bij de professionals tijdens deze dag. Uiteraard is verder iedereen welkom om te komen kijken of te genieten van een heerlijk bakje koffie of thee in het aanwezige theehuis. Verder is er voor alle bezoekers een saladebar, soep, poffertjes en allerlei gezonde hapjes en drankjes. Voor die gezonde hapjes en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden kan via www.weethoejeleeft.nl of op de Facebookpagina.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto