(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Tante Truus krijgt een metamorfose

Partnerbijdrage

ALMERE - Gisteren hebben de medewerkers van Tante Truus hun gasten voorlopig voor de laatste keer uitgezwaaid. Vandaag start namelijk een grote verbouwing van de lunchroom.

Beheerder Janneke van West vertelt: “Tante Truus is al jaren een bekend begrip in Almere voor de zelfgemaakte appeltaart en high tea. Het is nu wel echt tijd voor een verbouwing. We krijgen een totaal nieuwe inrichting en nieuwe menukaart. Wat het precies wordt, dat houden we nog even geheim…” 

Wat Tante Truus ook uniek maakt, zijn de medewerkers. Mensen met een beperking werken in de lunchroom, onder begeleiding van Triade Vitree. Janneke: “Zij moeten Tante Truus ook even missen, dat vinden ze best lastig. Gelukkig kun je online bestellen op www.lekkersvantruus.nl, waardoor je thuis of op het werk kunt genieten van bijvoorbeeld de lunch- of taartjesboxen. Onze medewerkers kunnen op deze manier toch werken aan al het lekkers van Truus én het bij Almeerders bezorgen.” 

Tenslotte wil Janneke de sponsoren in het zonnetje zetten: “Een verbouwing kost veel geld en voor ons als zorgorganisatie is dit best lastig. We zijn daarom ontzettend blij en dankbaar voor onze sponsoren, in het bijzonder hoofdsponsor Bun. Jan Bun: “Als betrokken Almeerse onderneming doen wij graag iets terug voor de lokale samenleving. Wij ondersteunen Tante Truus, omdat wij vinden dat zij onze stad mooier en meer divers maakt. Met ons partnerschap willen wij meehelpen om die positie in stand te houden.”

Janneke: “In mei gaan de deuren van Tante Truus weer open. We kijken ernaar uit iedereen te verwelkomen.”

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto