Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Vogels kijken

Algemeen

ALMERE – Het Flevo-landschap organiseert, in samenwerking met de Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland, een vogelkijksessie in en rond het bezoekerscentrum De Trekvogel op zondag 28 augustus.


De Vogel- en Natuurwacht Flevoland heeft verschillende kijkers bij zich, zodat de bezoeker het verschil kan ervaren tussen een handkijker en een telescoop. Na de instructie is er ook ruimschoots tijd om zelf, onder begeleiding van een gids, de vogels in de natuur te bekijken. Vanaf het fietspad hebben de vogelspotters prachtig uitzicht op de vogels op het Trekvogelgraslandje. De kans om een zilverreiger in het vizier krijgt is groot. Tijdens deze middag van 12.00 tot 17.00 uur geeft de Vogel- en Natuurwacht ook toelichting over hun werkzaamheden. Deze activiteit is leuk voor jong en oud, kinderen zijn dus ook van harte welkom.
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Het bezoekerscentrum De Trekvogel ligt aan het Oostvaardersdiep 16, vlak bij het gemaal Blocq van Kuffeler aan de Oostvaardersdijk. Meer informatie: www.vogelwachtflevoland.nl. (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto