Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Places to work speelt in op grote vraag extern vergaderen

Algemeen

STAD CENTRUM – Mede door de recessie zijn veel bedrijven ook ingekrompen in vierkante meters. Werknemers gaan steeds meer thuiswerken of maken gebruik van een flexplek. Ook het aantal vergaderruimtes is drastisch ingeperkt. Het Almeerse bedrijf Places to work speelt hierop in met haar aanbod van grote tot kleine vergaderruimtes.


Een simpele rekensom leert dat het goedkoper is om extern een vergaderzaal op maat te huren in plaats van een eigen vergaderruimte die grotendeels leegstaat. Places to work heeft een scala aan mogelijkheden qua zalen, zoals ruimtes voor 4 personen, ideaal voor bijvoorbeeld coachingsgesprekken, maar ook aan een auditorium dat geschikt is voor presentaties en bijeenkomsten voor groepen met meer dan 100 personen. Ook beschikt Places to work over een prachtig ingerichte lobby die ruimte biedt aan meer dan honderd personen voor een (afsluitende) netwerkbijeenkomsten of borrels.
Places to work is sinds eind 2013 gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Leaseplan aan de Wisselweg 33. Het gebouw is inmiddels grotendeels gevuld. Behalve vergaderruimtes biedt het bedrijf ook (flexibele) kantoren en flexibele werkplekken, opleidingen, trainingen, seminars en netwerkbijeenkomsten. Wie op zoek is naar een geschikte plek om te werken, te netwerken, kennis op te doen, te vergaderen of een bijeenkomst of evenement wil organiseren in het centrum van Almere, komt al snel uit bij Places to work.
Michel Strating: “Eind vorig jaar zijn we genomineerd voor Onderneming van het Jaar. Met name de gastvrijheid en veelzijdigheid waren doorslaggevend. Wij vinden het belangrijk om in samenspraak met onze opdrachtgevers tot een passende en succesvolle oplossing te komen. Verder hebben we als voordeel dat de zalen gunstig zijn geprijsd en het parkeren is gratis”
Meer informatie, een rondleiding of prijsindicatie: www.placestowork.nl of info@placestowork.nl of neem contact op met Michel Strating op: 036-2030040.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto