JOVD Flevoland zoekt jong ondernemerstalent

Algemeen

ALMERE - De afdeling Flevoland van de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie is op zoek naar talentvolle jonge ondernemers uit de provincie. Zij kunnen via de website van JOVD Flevoland genomineerd worden om kans te maken op de titel ‘Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar’, die op 16 april door de jonge liberalen wordt uitgereikt bij Places to work in Almere.


Door het uitreiken van deze titel willen de liberalen hun waardering uitspreken voor jonge ondernemers. “Jonge ondernemers zijn een belangrijke bron achter innovatie en vooruitgang. De jonge en creatieve geest van entrepreneurs draagt bij aan een economische sterkere maatschappij. Zij verdienen het om in een positief daglicht te worden gezet”, aldus Koen Bokhorst, voorzitter JOVD Flevoland.
Het is tot en met woensdag 9 april mogelijk om ondernemers tot 31 jaar uit Flevoland te nomineren. Dit kan via www.jovdflevoland.nl. De winnaar zal tijdens een avondvullend programma met invloedrijke sprekers bekend worden gemaakt. Na de uitreiking is er gelegenheid om te netwerken met de aanwezigen. Deze avond is vrij toegankelijk.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto