Afbeelding
Almere DEZE WEEK

‘De vier elementen’ in foto-expositie

Algemeen

OOSTVAARDERSDIEP - In bezoekerscentrum De Trekvogel is een nieuwe foto-expositie te bewonderen van de Werkgroep Natuurfotografie van de Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland. Het thema van de expositie is ‘De vier elementen’.


De Werkgroep Natuurfotografie is een groep enthousiaste amateurfotografen. Maandelijks bespreken zij met elkaar de zelfgemaakte natuurfoto’s rondom een wisselend thema. Daarnaast is er jaarlijks één thema waaraan door de fotografen gewerkt wordt. Uit dit werk wordt aan het eind van het jaar een selectie gemaakt om mee te exposeren.
De inspiratiebron voor 2013 was ‘De vier elementen’. De dreigende lucht van een opkomende onweersbui, mystieke waterpartijen bij een zonsondergang, de barsten in de grond van een droge zomer en de warmte van het vuur zijn het resultaat van een jaar lang fotograferen van de elementen. Een selectie hiervan wordt tot en met 25 mei 2014 tentoongesteld in bezoekerscentrum De Trekvogel, aan Oostvaardersdiep 16, deze is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
De Vogel- en Natuurwacht verzorgt ook andere activiteiten, zoals een cursus vogelherkenning, lezingen, excursies naar mooie vogelgebieden binnen en buiten de provincie, activiteiten voor jeugd en jongeren en nog veel meer. Meer informatie over de Werkgroep Natuurfotografie en over de Vogel- en Natuurwacht Zuid-Flevoland is te vinden op www.vogelwachtflevoland.nl. (Foto: aangeleverd)

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto