Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Mode is thema van derde editie Groentesoep Festival

Algemeen

HOUT - Stichting Art Culture organiseert zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur de derde editie van het Groentesoep Festival op De Kemphaan, samen met de stichting Stad & Natuur. Net zoals Groentesoep heeft dit festival een divers aantal ‘groene’ ingrediënten.


Het Groentesoep Festival laat de bezoekers op een ludieke manier in aanraking komen met diverse lokale, groene projecten en initiatieven. Het thema voor deze editie is ‘Fashion’. Er zijn fashion-exposities van Kristel Doest en Sabine Staartjes en er komt een levende beeldentuin in samenwerking met het designerlabel Zendo Design.
Vaste onderdelen zijn de Creative Market, het Tante Samantha’s Bingow Paradijs en optredens van bands in samenwerking met BG-22-24. Dit keer worden de optredens verzorgd door Right Next Door, Sowieso3 en Jalise Romy.
Als extra toevoegingen op het Groentesoep Festival zijn er gratis massages en zijn er yoga lessen te volgen van Spa Zuiver. Natuurlijk wordt er een groentesoepje geserveerd, is er een theateract van Ongeremd en een verhalenverteller.
De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.startculture.com en www.stadennatuur.nl.

Creatieve ondernemers gezocht

Stichting Art Culture is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de Creative Market Green Edtion met bio, retro, fashion, recycle, design, local, crafty, fair trade en vintage producten. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich nog aanmelden voor een onoverdekte buitenkavel. Meer informatie bij Bastiaan Gietema via info@startculture.com.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto