(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

GAMMA Almere Poort compleet gerestyled (advertorial)

Wonen

POORT - GAMMA Almere Poort is de afgelopen maanden compleet gerestyled. Het resultaat is een frisse en overzichtelijke bouwmarkt anno 2022. 

De vernieuwde bouwmarkt werd onlangs feestelijk heropend door Jörgen Raymann. Er waren diverse feestelijk activiteiten, zoals demonstraties, lekkere hapjes en smakelijke koffie van een barista. Maar niet te vergeten ook nog eens 20% korting op alles. 

Nieuwste concept

GAMMA Almere Poort heeft alles in huis voor grote en kleine klussen. De winkel is ingericht volgens het nieuwste concept van GAMMA: Focus. Dit concept kenmerkt zich onder andere door lagere stellingen en een heldere aanduiding of artikelen voorradig of via de webshop verkrijgbaar zijn. 

Tuin en Verf

Afdelingen waar GAMMA zich veel op richt zijn Tuin en Verf. Deze zijn dan ook groots en duidelijk te vinden in de doe-het-zelf winkel. GAMMA heeft een breed assortiment aan verven en lakken, in alle mogelijke kleuren en varianten, en een uitgebreid aanbod op het gebied van tuininrichting. Op deze afdelingen vind je ook de verf- en tuinspecialist, die de klant deskundig kan informeren over alle schilder- en tuinklussen.  

Duurzaamheid

Ook aan duurzaamheid is zeker gedacht. De duurzaamheidsambassadeur van GAMMA Almere Poort is getraind om de klant tot in detail te adviseren over mogelijkheden om het huis duurzamer te maken. Dat is een slimme investering, want het wordt altijd terugverdiend met een lagere energierekening. Bovendien stijgt de waarde van je huis. Loop gewoon binnen of plan online een afspraak in met de duurzaamheidsadviseur. 

Services

De bouwmarkt biedt ook verschillende services, zoals het huren van gereedschap, een aanhanger, een afvalcontainer of opslagruimte. Maar klanten kunnen ook terecht voor verf mengen, op maat zagen van planken, de sleutelservice en de GAMMA klusservice. 

Openingstijden

GAMMA Almere Poort is gevestigd aan de Editiestraat 20 op bedrijventerrein Gooisekant. De bouwmarkt is zeven dagen per week geopend: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto