Het team van Valoris Tandartsen.
Het team van Valoris Tandartsen.

Valoris Tandartsen opent praktijk in DUIN (advertorial)

Partnerbijdrage

DUIN – Valoris Tandartsen opent medio september de deuren in DUIN. De praktijk, gevestigd in de DUINhal, wordt gerund door twee broers en een zus. Steven, Kevin en Jessica staan klaar om de best mogelijke tandheelkundige zorg te geven. “Onze patiënten kunnen erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om hun bezoek zo aangenaam mogelijk te maken”, benadrukt praktijkmanager Steven. 

Kevin is in 2020 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Hij heeft affiniteiten met restauratieve tandheelkunde en endodontologie. “Ik vind het belangrijk dat klanten tevreden zijn over hun gebit. Daar doe ik als tandarts mijn uiterste best voor.” 

Positief verschil

Jessica studeerde in 2010 af als tandarts en is daarnaast gespecialiseerd in de gnathologie. “Een gnatholoog houdt zich bezig met kauw- en kaakgewrichtsklachten, zoals tandenknarsen, gebitsslijtage en pijnklachten”, legt zij uit. Zelf moest Jessica als jong meisje een beugel vanwege scheefstaande hoektanden. “Wij zijn opgegroeid in Wageningen, een klein dorpje in Suriname, en moesten destijds een drie uur lange rit naar een tandarts in Paramaribo maken. Maar dat is het beslist waard geweest. Het heeft veel indruk op me gemaakt, dit wilde ik later ook voor andere mensen kunnen doen”, blikt zij terug. “Als tandarts kan ik een positief verschil maken in het leven van onze patiënten. Het geeft me veel voldoening wanneer mensen weer vrij durven te glimlachen, of weer pijnvrij kunnen kauwen.”

Eigen praktijk

Na twaalf jaar als ZZP’er gewerkt te hebben, droomde Jessica van een eigen praktijk. “Mijn broertje was inmiddels ook tandarts en mijn andere broer kon als afgestudeerd businessmanager de zakelijke kant op zich nemen.” Het drietal besloot de sprong te wagen en hun eigen praktijk te openen. Steven: “We hebben een prachtige locatie in de DUINhal, waar ook diverse winkeltjes, een supermarkt en horeca gevestigd zijn. De fijne sfeer die hier hangt willen we doortrekken naar onze praktijk. Wij vinden het belangrijk om een prettige omgeving te creëren voor ons team en onze patiënten.”

Specialisaties

Valoris Tandartsen biedt alles op het gebied van algemene tandheelkunde, maar ook esthetische tandheelkunde. Steven: “Onze tandartsen hebben zich gespecialiseerd in diverse behandelingen die het gebit kunnen helpen verfraaien. Denk aan tanden bleken, witte vullingen en facings. In de toekomst gaan we ons ook richten op transparante beugels en andere specialisaties. Wij zijn continu op zoek naar manieren om ons verder te verbeteren.” 

Preventie

Ook voor preventie is veel aandacht. “Voorkomen is beter dan genezen”, benadrukt Jessica. “Het is belangrijk om op de juiste manier te poetsen, flossen of stokeren en regelmatig je gebit te laten controleren. Wij hopen ons steentje bij te dragen aan een gezond gebit voor een leven lang.”

Valoris Tandartsen
Zeeduinweg 700E
Info@valoristandartsen.nl
www.valoristandartsen.nl

Scan de QR-code om je in te schrijven als patiënt.
Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto