Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Havenaren krijgen groentewinkel

Algemeen

HAVEN – Almere Haven krijgt er een groentewinkel bij. Havenaren hebben de afgelopen maanden via de website mijnwinkelkeuze.nl beslist over de invulling van het leegstaande winkelpand aan de Brink 61. Van de ruim 230 stemmers heeft meer dan dertig procent aangegeven een groentewinkel te willen op deze plek.


Vorige week donderdag werd een cheque ter waarde van 200 euro, te besteden in een van de winkels in Almere Haven, overhandigd aan de gelukkige winnaar Agnes Visser. De prijs werd verloot onder iedereen die zijn stem had uitgebracht.
De actie mijnwinkelkeuze.nl was een groot succes. Na een groentewinkel is een goede tweede een Aziatische supermarkt geworden, met 10 procent van de stemmen.
Vastgoedeigenaar Annexum voert inmiddels vergevorderde gesprekken met een mogelijke nieuwe huurder voor de winkel aan de Brink 61. Die zal zich als speciaalzaak in aardappelen, groenten, fruit, primeurs en kant-en-klaar gaan profileren. Een hoge kwaliteit, zeer prijsbewust en ook buitenlandse/exotische groenten zullen in het assortiment worden opgenomen. De onderhandelingen hierover zijn nog gaande.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto