Eigenaresse Henny Hiemstra in de nieuwe kapsalon. (Foto: Almere DEZE WEEK)
Eigenaresse Henny Hiemstra in de nieuwe kapsalon. (Foto: Almere DEZE WEEK)

Kapsalon Beauty by You geopend op De Steiger

Bedrijf in beeld

STEIGER - Kapsalon Beauty by You heeft de deuren geopend op De Steiger 104 in Almere Haven. 

(Advertorial)

“Met veel plezier staan wij klaar om onze klanten met een voldaan en tevreden gevoel de deur uit laten gaan”, vertelt eigenaresse Henny Hiemstra. Zij heeft ruim 35 jaar ervaring in het kappersvak en had eerder een kapsalon in Almere Buiten.  ”Ook in onze nieuwe salon in Haven is iedereen weer van harte welkom. Zowel dames als heren en kinderen. In een gezellige en huiselijke sfeer zijn wij onze klanten weer van dienst met de vakkundigheid die men van ons gewend is. Knippen, kleuren en permanenten, wij bieden hier weer het hele pakket. We gaan ook samenwerken met een schoonheidsspecialiste, om onze klanten straks nog meer te kunnen bieden om er mooi en stralend uit te zien.”

Beauty by You is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 1730 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Maandag is de salon gesloten. Parkeren is gratis. Bel voor het maken van een afspraak naar 36-7853440.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: www.facebook.com/BeautyByYouAlmere. Zie ook de openingsactie op de Zweedse Puzzel in onze krant van deze week. 

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto