(Foto: Ron Baltus / sportshots.pro)
(Foto: Ron Baltus / sportshots.pro)

Almere City FC zegt zes contracten formeel op

Sport

ALMERE - De aflopende contracten van zes spelers uit de selectie van Almere City FC zijn formeel opgezegd voor de deadline van 1 april, conform regelgeving. Bij drie andere spelers is de optie in het contract gelicht, waardoor zij nog een jaar aan de club verbonden zijn.

De spelers die nu langer vastliggen zijn Joey Jacobs, Hamdi Akujobi en Faïz Mattoir. Laatstgenoemde herstelde lang van een kruisbandblessure maar maakt inmiddels weer deel uit van de wedstrijdselectie.

Van zes spelers is het contract nu opgezegd. Dat zijn Milan Corryn, Álvaro Peña, Danny Post, José Pascual, Rajiv van La Parra en Marcelencio Esajas. Het opzeggen van de contracten is volgens de club in de basis een formaliteit en betekent niet per definitie dat de spelers na dit seizoen niet meer voor Almere City FC spelen. De club is voornemens om met enkele van deze spelers in een later stadium nog in gesprek te treden over een langer verblijf in Almere. 

Op korte termijn wil de club ook een beslissing nemen over het al dan niet lichten van de optie in het contract van Jeredy Hilterman. Op dit moment is de spits op huurbasis actief bij Willem II.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto