De bakkers van de Zorgbakkerij maken onder andere lekkere paasbroden. (Foto: Almere DEZE WEEK)
De bakkers van de Zorgbakkerij maken onder andere lekkere paasbroden. (Foto: Almere DEZE WEEK)

Zorgbakkerij Almere druk in de weer voor Pasen

Algemeen

OOSTERWOLD – Bij Zorgbakkerij Almere zijn de bakkers weer druk in de weer voor de Paasdagen. Uit de oven komen onder andere versgebakken paasbroden, paaskoekjes en paastaarten. Maar ook voor chocolodahazen, paaseitjes en andere paaslekkernijen zijn klanten er aan het goede adres.

Zorgbakkerij Almere biedt dagbesteding en beschut werk voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme. De Zorgbakkerij is in 2018 opgericht door Mettin Bildirici, eigenaar van Banketbakkerij Schep in Almere Stad en zelf vader van een zoon met een verstandelijke beperking en autisme. Op de nieuwe locatie aan de Ban Zhaoweg 101 in Oosterwold worden de lekkerste dingen gemaakt. De producten worden verkocht in de eigen winkel in Oosterwold (op doordeweekse dagen geopend van 9.00 tot 15.00 uur) en bij bakkerij Schep aan de Traverse in Almere Centrum. 

Kijk voor meer informatie op www.zorgbakkerijalmere.nl. De Paaslekkernijen zijn door zowel particulieren als bedrijven ook te bestellen in de online winkel op en www.bbschep.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto